Integra group - infrastrukturna rješenja

Sadržaj Dana integracije 2013


Predavanja:


1. Best of Microsoft - Studija slučaja
        Na primjeru projekta u poduzeću Rasco d.o.o. pokazati ćemo koje su novosti i prednosti uvođenja rješenja za nadzor i konfiguraciju kao što su SCOM 2012 i SCCM 2012, te mogućnosti rješenja SC VMM 2012 u upravljanju virtualizacijom. Pokazati ćemo i kako kolaboracijski sustavi Exchange 2010 i Lync 2013 pomažu i olakšavaju komunikaciju i izmjenu podataka, na koji način se sustavi za pohranu podataka IBM Storwize V3700 i sustav za izradu sigurnosne kopije DPM 2012 brinu o podacima, te koja je uloga Fortigate uređaja u sigurnosti mreže.
2. Kava s Fortinetom - Studija slučaja
  Zanima Vas kako implementirati sigurnu bežičnu mrežu u Vašem poslovnom okruženju? Pokazat ćemo Vam kako smo to odradili kod našeg korisnika.
3. Pa55w0rd Man.agem3nt! - Zaštita i upravljanje lozinkama za sigurnije IT sustave
  Želite zaključati sve svoje digitalne tajne? Pogledajte kako!
4. HP 3PAR StoreServ sustavi za pohranu podataka
  HP 3PAR sustave za pohranu podataka obilježava specifična i jedna od najmodernijih arhitektura na tržištu. Bez obzira na veličinu organizacije HP 3PAR sa svojim inovativnim rješenjima jednako kvalitetno odgovara na sve izazove u pohrani podaka (mješovita opterećenja, virtualizacija, Cloud,..) Izvrsne performance, visoka efikasnost, jednostavna administracija..samo su neka od obilježja ovih sustava.
Uvjeriti se - “HP 3PAR - The last storage architecture you will ever need”
5. Vrijeme je za rastanak s XP-om
  Pokazati ćemo proizvode i tehnologije koje olakšavaju migraciju s Windows XP na Windows 7 bez gubitka korisničkih podataka. Demonstrirat ćemo kako funkcionira proces migracije i na koji način je moguće odvojiti sloj računala i aplikacija od korisničkih podataka u cilju automatizacije instalacije i reinstalacije računala. Predstaviti ćemo i rješenja koja omogućavaju kreiranje univerzalne slike računala što je korisna funkcionalnost u sustavima gdje ne postoji standardiziran hardver.

Demo kutak:


1. Veeam Backup&replikacija u virtualnom svijetu
         Pokazati ćemo Veeam Backup & Replication v7 – agentless backup software za virtualno okruženje sa najkraćim RTO na tržištu. Patentirana vPower tehnologija omogućava oporavak virtualnih servera u samo nekoliko minuta, a SureBackup jobovi automatizirano testiraju uspješnost backupa i mogućnost oporavka u virtualnim labovima. Application Item Level Recovery omogućava povrat podataka iz Exchange i Sharepoint sustava bez korištenja agenata.
2. SharePoint - Stanite na kraj kaosu u elektroničkim medijima
  U nekoliko svakodnevnih scenarija pokazati ćemo kako jednostavno riješiti uobičajene probleme praćenja dokumenata, njihovog ažuriranja, objavljivanja, ovjere ...   
3. Security Information and Event Management (SIEM) u praksi
  Pokazati ćemo kako prikupljanjem i analizom logova sa različitih uređaja, sustava i aplikacija dobiti uvid u sigurnosne događaje i incidente koji bi nam inače prošli neopaženo.  

Više o 10. Danu integracije pogledajte na linkovima:

                                                       Imate li pitanje vezano uz Dan integracije?
Partneri konferencije Medijski pokrovitelj